54523055_624286694697210_6909277678205927424_n
50329097_591290647996815_4977091463625048064_n
la-presidenta-de-la-federacion-de-asociaciones-de-madres-solteras-carmen-flores
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

La Federació d’Associacions de Mares Solteres són una entitat independent sense ànim de lucre, que va ser constituïda en 1994. Van néixer amb el suport de diverses associacions que compten amb àmplia experiència i objectius comuns en el reconeixement, suport, promoció i visibilització de les famílies monoparentals femenines. Associacions que es van unir amb l’objectiu comú de conjuminar esforços i traslladar amb més ímpetu les seves inquietuds, necessitats i reivindicacions davant les administracions públiques. En la fams es marquen com a objectiu principal servir de plataforma que representi a les famílies monoparentals femenines i reivindiqui accions per a la seva promoció i protecció. A més treballem en xarxa, amb la finalitat de donar suport a les associacions integrants, intercanviar informació i bones pràctiques i oferir un servei d’informació i assessorament actualitzat i consensuat amb totes les entitats que treballen amb famílies monoparentals femenines.
 
  • Associacions per les quals aquesta composta la FAMS
  • ASMS- Madrid
  • AFAMON – Baleares
  • MSPE – Madrid
  • AFAMOCAN – Canarias
  • Associació Famílies Monoparentals – Illes Balears
  • Monomarentales BG – Vitoria- Gasteiz
 
Serveis per a les famílies monoparentals femenines Des de fams s’ofereixen els següents serveis a les famílies monoparentals femenines que així ho demanden: 
 
Informació de recursos en la comunitat autònoma des d’on es posen en contacte.
Derivació a les entitats que formen part de *fams, i informació de les activitats i les aries en les quals treballen. 
Derivació a recursos gestionats per les associacions membre o pels serveis públics. 
Informació sobre l’existència d’entitats que encara que no estiguin federades, els pugui interessar per proximitat d’on es troben. 
Visibilitzar a les famílies monoparentals femenines en les diferents plataformes d’acció social en les quals fams està involucrada.
Requisits per a formar part
 
Si ets una associació de famílies monoparentals femenines, i aquestes interessada a participar activament dins del treball de la fams, aquests són els requisits que has de complir i el procediment per a treballar amb nosaltres dins de la federació. 
 
Sol·licitar la inscripció (admissió) per escrit en la fams, fent-se constar el nom de l’associació, el número d’identificació fiscal i el número de registre tant provincial o autonòmic com a nacional. 
Hauran d’enviar juntament amb la inscripció una còpia dels seus estatuts i una memòria d’activitats de la seva associació. 
Quan una associació ho sol·liciti se li enviarà una còpia dels estatuts de la fams, l’acord de mínims i el règim intern. I una vegada revisada la seva documentació es realitzarà una trobada (presencial/online) per a explicar les finalitats i activitats de la fams, i presentar el règim Intern a l’associació que vulgui formar part de la federació. 
L’admissió serà decidida exclusivament per la junta directiva, i s’acordarà l’ingrés en assemblea general extraordinària. 
En incloure’s en la federació com a associació membre haurà d’acceptar l’acord de mínims d’aquesta. 
Podran ser sòcies les associacions de mares solteres: 
Que estiguin degudament registrades. 
Que siguin afins als estatuts de la federació. 
Que acceptin els deures i drets dels estatuts.
 
Feu clic a l’imatge per poder accedir a la seva pàgina
logo-FAMS
Tradueix